Slagtermester Kennet Hansen overtog virksomheden i marts 2001. I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken i dag også tilbyder mere end 100 oste fra det meste af Europa.

Selvom vores website er ret omfattende, så er man altid velkommen til bare at komme ned i butikken og få en snak omkring ønsker, så forsøger vi – i det omfang vi kan – at efterkomme dem. – og supplerer også gerne med gode forslag.

Ønskemenuen er ikke langt væk – tjek www.slawter.dk

Annonce: På hjemmesiden slawter.dk har Osted Slagter&Ost en lang række forslag til festmenuer. Men slagteren er også åben over for kundernes egne forslag.
 

Del denne artikel

Tekst af Conny Probst. For Klaus W. Rasmussen.

OSTED: Osted Slagter&Ost er en god gammeldags slagter med tradition for de bedste slagtervarer og alt inden for de gamle stolte fag. Det rækker lige fra gammeldags modning af okse- og kalvekød på krog til moderne mad ud af huset. – Vores diner transportable favner bredt, siger slagtermester Kennet Hansen. – Vi kan lave tre-retters ”old school”-menuer – suppe, steg og is – og diverse buffeter. De fremgår af vores hjemmeside. Men vi tilpasser også gerne menuen efter kundens ønsker. 

– For år tilbage var det forældrene, der bestemte konfirmations-menuen. I dag er det børnene, der mere eller mindre får lov til at bestemme menuen. 

– Så nogle gange er der både små frikadeller og nuggets på buffetbordet. Konfirmanderne er nu også glade for rødt kød og kylling. 

– En af vores mest populære forretter til konfirmationen er hjemmerøget laks med tyttebærpeberrod og bacon, og kalvesteg stegt som vildt til hovedret, fortæller slagtermesteren.

– Folk skal bare komme ned i butikken med deres ønsker og forslag. Så forsøger vi – i det omfang vi kan – at efterkomme dem.

Osted Slagter&Ost kan også stille med personale til festen. En slagter og/eller kokke samt tjenere.

Ost og vin
Der har der været en slagter på Fugletoften i Osted lige 1910.

Slagtermester Kennet Hansen, der blev udlært i 1986 – og blandt andet har været kok i søværnet, haft butik i København og i en årrække været tilknyttet Idrætsparken som freelance-kok – overtog virksomheden i marts 2001. 

I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken tilbyder også mere end 100 oste fra det meste af Europa. 

Derfor kan man, foruden menuer, buffeter, frokostanretninger og pølseborde, også bestille oste som afslutning på festen eller ”veksle” slagterens pølsebord (naturligvis med hjemmelavede pølser) til et pølse/ostebord. 

Vinen til festen er heller ikke noget problem: Osted-slagteren er leveringsdygtig i alt indenfor vin.

Fakta:
Osted Slagter&Ost er en god gammeldags slagter med tradition for de bedste slagtervarer og alt inden for det gamle stolte fag. Det rækker lige fra gammeldags modning af okse- og kalvekød på krog til moderne mad ud af huset. Butikken blev etableret i 1910, og lige siden har der været en slagter på Fugletoften i Osted. 

Slagtermester Kennet Hansen overtog virksomheden i marts 2001. 

I 2017 blev det tidligere Osted Ost en del af forretningen, så butikken i dag også tilbyder mere end 100 oste fra det meste af Europa.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig