
Slagtermester Linda Molnar foran montren, hvor kunderne kan finde pakkemarkedet med de mange forskellige kødudskæringer, salater, kartoffelretter mm., som gør det muligt, at sammensætte nogle spændende retter til gode priser. Udvalget skifter jævnligt, så tjek montren, næste gang du er i SuperBrugsen.
Nu kan man mikse og matche efter eget behov
Annonce: SuperBrugsen har rykket rundt i kølemontrerne, så der er blevet plads til en hel langside med udskæringer og tilbehør.
Del denne artikel
Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen.
HVALSØ: – I sidste uge gik vi i gang med at endevende køleboksene, og nu er vi ved at komme ind i rytmen, fortæller slagtermester Linda Molnar om det nye tiltag i SuperBrugsen: Pakkemarked.
– Vi har lavet en hel langside med forskellige kødudskæringer og tilbehør. Hver pakke koster 59,95 kroner, men man kan tage tre pakker for 150 kroner alt efter, hvad man har brug for.
– Her er alt fra svinekød i tern og hele kyllinger til kalveklump. Broccolisalat, bønnesalat og diverse kartoffelretter. Udvalget i montren skifter fra uge til uge.
– Før var tingene delt op i forskellige kødgruppe. Nu kan man blive inspireret til at købe kød ind til flere dage og selv stå for tilbehøret – eller man kan vælge både kød, grøntsager og kartofler til en eller to dage, forklarer Linda Molnar.
– Man kan købe kød alle steder. Det, vi har fokus på, er at tilbyde køkkenklare retter og fokusere på ferske ting, hjemmelavede spegepølser, rullepølser osv.
– Mangler man inspiration til aftensmaden, står vi selvfølgelig til rådighed med tips. Har man Coop-appen, så er der også hjælp – i form af opskrifter – at hente der.
Friske fisk
Fredag og lørdag kan man købe friske fisk, og det bliver mere og mere populært.
– Vi har rigtig mange ja-taktilbud, også på friske fisk. Så det gælder om at holde øje på Facebook.
– Folk er blevet rigtig glade for de friske fisk – og det er vi også selv. Det er et godt alternativ til kød, og folk behøver ikke køre til Roskilde eller Holbæk efter dem, siger slagtermesteren.
– Der bliver fanget så mange spændende fisk. Vores kunder har taget godt imod, at det ikke kun er torsk og laks. Vi har lyssej og lange som et alternativ til torsk, og kuller er god, hvis man vil lave fisk and chips.
– Vi har også østers, kammuslinger og ferske tun, fortæller Linda Molnar.

Det er forår i vinafdelingen
I vinafdelingen har David Fredslund lavet et lille torv med sommer-rosé og hvidvine for at fejre, at foråret er på vej.
– Der er mellem 14 – 16 forskellige. Nogle er gengangere fra sidste år, andre er nye vine. Og om et par uger kommer der endnu flere. Vi har også lidt færdigblandet sangria i halvandenlitersflasker.
Rødvin bliver der stadig drukket meget af. Men salget hvidvin og rosé er for opadgående, fortæller David Fredslund.
– Efterspørgslen på alkoholfrie vine og alkoholfrie bobler er også steget.
– Vi får vine hjem flere gange om ugen. Hvis folk har specielle ønsker, så opfylder vi dem gerne – hvis de er i vores sortiment, siger David Fredslund.