Privat bor Tina Lykkegaard Marker i Charlottenlund med sin mand og parrets to sønner.

Ny vicekommunaldirektør til Lejre Kommune

Tina Lykkegaard Marker kommer til Lejre Kommune med 15 års ledererfaring og solid teoretisk indsigt i fagområderne. 

Del denne artikel

LEJRE: Det er en erfaren leder, der til november bliver vicekommunaldirektør i Lejre Kommune. Valget er faldet på Tina Lykkegaard Marker, som de sidste seks år har været chef for skoleområdet og ungeindsatsen i Rødovre Kommune.

Tina Lykkegaard Marker er oprindeligt uddannet skolelærer, og hun har siden taget diplom- og masteruddannelser i ledelse fra henholdsvis UCC København og Aarhus Universitet / CBS.

Desuden har hun været i USA for at specialisere sig i “Compassionate Systems”. Det er en tilgang, som blandt andet arbejder for at skabe støttende og forstående miljøer.

Og det er erfaringer, som Tina Lykkegaard Marker er glad for at kunne bringe med sig til sit nye job:

– Lejre Kommune er en både ambitiøs og veldrevet kommune, som lægger vægt på nærhed og fællesskaber. Det er en kommune, som ikke går på kompromis med sine værdier, og jeg glæder mig meget til at bidrage til den videre udvikling. 

– Det gælder for eksempel den nye, meget fine og ambitiøse børne- og ungepolitik, som venter på at blive implementeret i samspil mellem borgere, medarbejdere, ledere og politikere. 

– Det gælder ligeledes for kultur- og fritidsområdet, som har en fremtrædende plads i Lejre Kommune både i de mange lokalsamfund og i det politiske liv. 

Tina Lykkegaard Marker bliver en del af direktionen i Lejre Kommune, som desuden består af vicekommunaldirektør Peter Olsen og kommunaldirektør Anders Agger. 

Hun får direktionsansvar for Center for Børn & Læring samt Center for Kultur & Fritid.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig