Udover spillertøj har Mejsegaarden også sponsoreret 25 drikkedunke til nogle af klubbens spillere.

Støtte til fodboldudviklingen

Et nyt lokalt sponsorat sikrer tredje seniorhold. 

Del denne artikel

KIRKE SÅBY: Såby Fodbold oplever i øjeblikket en markant vækst og udvikling, særligt blandt de unge spillere. 

Som en anerkendelse af denne fremgang har Mejsegaarden endnu en gang valgt at træde til som sponsor og støtte klubbens fortsatte arbejde for at give unge mennesker mulighed for at dyrke deres fodboldpassion. 

– Henrik Kirkestrup, indehaver af Mejsegaarden, har med sin hjælp og støtte endnu engang vist, at han ikke blot er en sponsor, men også en engageret medspiller for lokalsamfundet, lyder det fra klubbens sponsoransvarlige Bo Jeppesen.

Såby Fodbold tredje seniorhold, der spiller i serie 5, har fået et komplet spillersæt sponsoreret og har dermed kunnet starte et ekstra seniorhold op, hvilket bringer klubbens samlede antal seniorhold op på tre.

– Vi er utroligt taknemmelige for Mejsegaardens støtte og Henrik Kirkestrups altid hjælpsomme natur, fortsætter Bo Jeppesen  fra Såby Fodbold. 

– Hans hjerte er virkelig på det rette sted, og han har forståelse for, hvor vigtigt det er at give de unge mennesker muligheder for at udvikle sig – både på og uden for banen.

Udover spillertøj har Mejsegaarden også sponsoreret 25 drikkedunke til klubbens spillere på U14-holdet.

Denne nye milepæl er et vigtigt skridt for Såby Fodbold, der længe har arbejdet på at skabe flere muligheder for klubbens ungdomsspillere. 

De unge, som har gennemgået ungdomsafdelingen, kan nu fortsætte deres udvikling i seniorkampe, hvilket er en vital faktor for deres sportslige og personlige udvikling.

I Lejre Kommune kan borgere resten af året – som medlem af Ældre Sagen – spare 10 procent på timeprisen hos Mejsegaarden, hvis de har medlemskort til den landsdækkende forening.


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig