Sagnlandet i Lejre er klar med masser af spændende oplevelser til både børn og voksne.

Fem heldige vindere kan tage en person med i Sagnlandet Lejre helt gratis. Vi har 10 billetter og finder i alt fem vindere som hver får to fribilletter. Foto: Sagnlandet Lejre

Sommerkonkurrence – vind gratis adgang til Sagnlandet Lejre

Sammen med Sagnlandet Lejre laver vi en lille sommerkonkurrence, hvor du kan vinde gratis adgang for dig selv plus en person til Sagnlandet Lejre. Du skal blot følge nedenstående vejledning. 

Del denne artikel

Tekst af Klaus W. Rasmussen.

LEJRE: Sommeren er over os, og LejreMagasinet har en god nyhed til alle historie- og naturoplevelsesentusiaster – eller bare til dig, der ikke endnu har oplevet Sagnlandet! Vi laver i samarbejde med Sagnlandet Lejre en lille sommerkonkurrence, hvor du har mulighed for at vinde gratis adgang til Sagnlandet i Lejre for dig plus en person.

Sagnlandet i Lejre, der har åbent hele sommeren, byder på et væld af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Her kan du opleve historien på nært hold, når du træder ind i en verden fyldt med vikinger, jernalderbønder og stenalderjægere. Fra bueskydning og tømmerarbejde til madlavning over bål og oldtidslege – Sagnlandet er stedet, hvor historien bliver levende.

For at deltage i konkurrencen skal du blot følge disse enkle trin:

  1. Gå ind på vores Facebook-side. KLIK HER.
  2. Like og følg vores Facebookside.
  3. Find konkurrenceopslaget og like det.
  4. Skriv i kommentarfeltet, hvem du gerne vil se på forsiden af LejreMagasinet i en kommende udgave.
  5. Der trækkes lod om to billetter pr. deltager, og vinderne findes via lodtrækning.

Du kan kun deltage ved at kommentere på det opslag, der ligger på LejreMagasinets Facebook-side – IKKE på opslag, der er delt i grupper/andre Facebooksider!
Konkurrencen løber indtil søndag den 7. juli, og vinderen vil blive annonceret den 8. juli på vores Facebookside. Vinderen får to fribilletter – hver billet giver en person gratis adgang.

Gå ikke glip af chancen for at opleve en dag fyldt med eventyr og læring i Sagnlandet i Lejre. Deltag i konkurrencen nu, måske er du den heldige vinder, der får mulighed for at dykke ned i fortidens spændende univers helt gratis. Vi glæder os til at dele i alt 10 fribilletter ud til fem heldige vindere og ønsker alle held og lykke!


Del denne artikel

Disse artikler kunne også være interessante for dig