Kort sagt står vi klar til at løse alle opgaver, og vi har lokalerne til ethvert formål, fortæller restauratør og køkkenchef Johnnie Andreasen.
Restaurant Fasaneriet byder på et væld af muligheder
ANNONCE
Uanset om det er en lille generalforsamling, et stort firmaevent eller det overdådige bryllup, har Fasaneriet rammerne, der kan bære arrangementet. Med mere end 35 års erfaring i cateringbranchen, har restauratør Johnnie Andreasen den erfaring, der sikrer, at alt omkring arrangementet spiller maksimalt.
Tekst af Conny Probst. Foto Klaus W. Rasmussen
Lejre: Det er som en skattekiste, der åbner sig, når man ser på de mange muligheder, som Restaurant Fasaneriet har at byde på: Barnedåb, konfirmationer, bryllupper, sølv- og guldbryllupper, jubilæer, brunch anretninger, generalforsamlinger og mindehøjtideligheder.
Kort sagt står vi klar til at løse alle opgaver, og vi har lokalerne til ethvert formål, fortæller restauratør og køkkenchef Johnnie Andreasen.
Han fortæller videre, at man i sommertiden har rejst et stort sommertelt uden for restauranten på Skottehusvej 12. Teltet har plads til 90 gæster og kan være et supplement til Fasaneriets 1.sal, som i øvrigt kan bookes hele året. Også her er der plads til 90 gæster.
Jeg føler selv at 1. salen er helt unik, siger restauratøren og tilføjer, at man fra de to terrasser har en smuk udsigt til det eventyrlige Ledreborg Slot og til det store og flotte Ledreborg Palace golfanlæg.
Fasaneriet er i øvrigt leverandør til flere af golfklubbens arrangementer.
Som nævnt er der plads til alle slags arrangementer på Fasaneriet, og ved større events er der mulighed for at leje Ledreborg Slots meget smukke lokaler, hvilket vil kunne gøre et arrangement til noget helt særligt.
Slottets lade er det perfekte sted til store bryllupper, firmafester, konferencer, koncerter og produktpræsentationer. Og ikke mindst familiesalen, der er smukt beliggende i slottets øst pavillon, med udgang direkte til den vidunderlige park, beretter Johnnie Andreasen.
Også catering
Udover restauranten driver Fasaneriet også en catering virksomhed, og her kan man tilbyde totalarrangementer samt mad ud af huset. På denne måde kan man blot komme og hente sin bestilling – eller få den leveret direkte til døren.
Ved alle store catering arrangementer ud af huset vil det oftest være Fasaneriets eget personale, der står for det hele. Det gælder alt fra borddækning, servering og selvfølgelig også tilberedningen af maden, fortæller Johnnie Andreasen og slutter: ”Vi har mere end 35 års erfaring på cateringområdet – så ring blot til os – vi altid er klar til at give dig den bedste service, de bedste råd og til at modtage din bestilling. Vi glæder os til at høre fra dig – du træffer os på telefon 46 46 16 32”.